Sport & Natur


 

Friluftsliv i naturen, overvindelse af dig selv og udvikling af din krop – naturoplevelser og sportsoplevelser sammen med gode kammerater. Nogle går til svæveflyving, nogle går til fodbold i den lokale klub og andre går til styrketræning.

Vi tager også på naturture, sover i shelter eller i telt – for dem, der er vilde med det.

Om sommeren kan man springe i fra badebroen nede ved stranden og få sig en dejlig forfriskende dukkert – resten af året, holder vi os til svømmehallen – og begge dele ligger indenfor 20 min på gåben.

 

OL på Tvind

OL på Tvind er en af de helt store begivenheder, som opholdsstedet deltager i hvert år. Mere end 500 børn og unge samt lærere og pædagoger fra opholdssteder og skoler i hele Danmark, deltager i starten af september måned i dette imponerende sportsarrangement. Her dystes bl.a. i volleyball, øksekast, bueskydning, street art, fodbold, skak, backgammon, cirkus. Her dystes i trampolinspring, fodboldgolf, basketball, forhindringsløb, dart, maratonløb, puslespil, atletik, svømning, badminton og meget mere. OL er tilrettelagt med plads til alle, både dem, der kan det hele og er fit for fight og dem, der ikke er ligeså fit for fight. Her er plads til dem, der kan holde sammen og dem, der er gode til at gøre det selv. Alle point tæller. Alle kan være med.