De unge


 

Velkommen til dig som skal bo i Bogense og gå i skole her. På Opholdsstedet i Bogense er en udviklings- og uddannelsesplan noget af det første, vi laver sammen med dig,

Opholdsstedet i Bogenses program er med til, at du får øjnene op for de mange muligheder, du har her på stedet. Her kan du starte på din fremtidige uddannelsesplan. Her kan du dygtiggøre dig inden for alle skolefag, sport, håndværk, hjemkundskab, musik og sejlads. Du har også mulighed for at være med på vores fantastiske rejser.

 

Dit program

Din opgave er at stå op om morgenen, gå i seng i ordentlig tid om aftenen og følge dit program. Din opgave er også at komme til tiden og ikke nok med det: Du skal være aktiv i dit program.

Det betyder også, at du ikke må drikke alkohol, mens du er på Opholdsstedet i Bogense eller på vej til og fra Opholdsstedet i Bogense. Det betyder også, at du ikke må ryge hash eller tage andre stoffer med henblik på at blive påvirket.

 

Du får en kontaktpædagog

Vores opgave er at lave et godt program med brug af alle de mange erfaringer, vi har som lærere, pædagoger og erfarne voksne. På Opholdsstedet i Bogense har du en kontaktpædagog, som snakker med dig om din udvikling og din adfærd og sammen med dig lægger planer for, hvordan det hele bliver bedst. Din kontaktpædagogs opgave er at være talerør for dig, så du aldrig brænder inde med problemer uden at finde deres løsning.

 

På Opholdsstedet i Bogense finder du unge, som:

 

  • er glade for et højt aktivitetsniveau
  • kan lide et miljø med megen hjertevarme og humor
  • kan lide og har mod på at være en del af et større miljø
  • som kan lide at tage på weekendture i Danmark og i udlandet
  • er indstillet på at arbejde med sig selv og blive problemerne kvit – gerne vil arbejde med deres skolegang og gennemføre en 9. eller 10. klasse’s eksamen, STU og andre uddannelser
  • er indstillet på at forandre livet til det bedre og få sig en god fremtidsplan

 

 

Din kontaktpædagogs opgave er at være talerør for dig, så du aldrig brænder inde med problemer uden at finde deres løsning.