Interview med en ung pige, 14 år


Opholdsstedet i Bogense har lavet en række interviews med de unge om deres liv på opholdsstedet. Grundet særlige hensyn, er navnene på de unge ikke nævnt i artiklen.

Hvor længe har du boet her?
Cirka et år

Hvordan er din hverdag?
Jeg går i skole og hyggesnakker med dem, der er her om dagen. I min fritid går jeg til ridning og gør rent hver mandag, inden jeg får mine lommepenge. Jeg mødes med venner og går omkring i Bogense. Vi skal være hjemme kl. 22.00 efter aftale, ellers slapper jeg af med en god serie på Netflix indtil aftenserveringen kl. 20.30.

Hvad er dine ansvarsområder? Hvad har du brug for hjælp til?
Jeg hjælper med lidt rengøring, f.eks. at vaske gulve på gangen. Jeg klarer selv ting, når jeg har overskud, ellers er pædagogerne meget ansvarlige til at hjælpe, når det hele er lidt svært. Jeg har tit brug for hjælp til værelset og svære aftaler, og det er altid rart, når man kan snakke om ens problemer med de voksne, når det hele er noget lort i det unge liv.

Hvad kan du godt lide ved at bo her?
Jeg elsker vores ture rundt omkring, f.eks. når vi er i biografen, jeg kan godt lide stemningen her, og at vores interesser hurtigt bliver opfyldt. Jeg kan godt lide det forskellige mad, der bliver serveret.

Hvilke ønsker har du for fremtiden?
En rar omgangskreds, et nice job og et hus nær bylivet måske. En sød kæreste og samvær med familien, et kæledyr og til sidst børn, hvis jeg finder den rette til rollen som far.

 

 


Læs også vores interviews med andre unge

Interview med en ung, 14 år
https://opholdsstedet-bogense.dk/paedagogik-praksis/interview-med-en-ung-14-aar/

Interview med ung mand, 18 år
https://opholdsstedet-bogense.dk/nyheder/interview-med-en-ung-18-aar/

Interview med ung mand, 19 år
https://opholdsstedet-bogense.dk/paedagogik-praksis/interview-med-ung-mand-19-aar/

Flere artikler fra vores nyhedsbrev

Ung får øjnene op for verden på tur til Polen

Ung får øjnene op for verden på tur til Polen   En fem-dages tur til Polen i marts måned blev en øjenåbner for Kevin, en ung mand, der for første gang forlod Danmarks grænser. I selskab med pædagog Iwo og Eric begav de sig ud på eventyr til Poznań og Warszawa. I...

Nye friser fortæller stedet kulturhistorie

Nye friser fortæller stedet kulturhistorie

Nye friser fortæller stedets kulturhistorie Under Kulturdagene den 2. og 3. juni 2023, blev der præsenteret en mangfoldighed af aktiviteter, som tiltrak mere end 400 gæster. I denne forbindelse bidrog medarbejdere og frivillige fra Bogense Heldagsskole og...

På vej mod nye højder

På vej mod nye højder

Interview med en ung pige, 16 år Opholdsstedet i Bogense har lavet en række interviews med de unge om deres liv på opholdsstedet. Grundet særlige hensyn, er navnene på de unge ikke nævnt i artiklen. Hvor længe har du boet her? Et år, 5 måneder og 10 dage. Hvordan er...