Sådan bor vi


 

Skandinavisk middelhavsstemning 

Opholdsstedet i Bogense har til huse i det tidligere garveri i Bogense, på første sal med 800 m2 og i stuen på andre 800 m2.

Opholdsstedet har været igennem en større ombygning, hvor vi har fået lavet 8 lejligheder med eget toilet og bad. Selve bygningen er original og moderne med spændende farver og rummer i sin midte en stor åben gårdsplads med fliser og ”skandinavisk middelhavstemning” hvor vi spiser ude, så snart, det bliver varmt nok.

 

Lyst og moderne

Opholdsstedet er indrettet som et moderne, lyst og venligt sted at bo. Opholdsstedet i Bogense er opdelt i to afdelinger inde i hovedbygningen. Begge afdelinger har følgende:

Store, rummelige køkken-alrum, hvor vi spiser, laver mad, bager, drikker en kop te, spiller kort samt har et hyggeligt hjørne til at slappe af i og få en snak og se lidt tv. Køkken-alrummet er opholdsstedets samlingsrum og ”hjerte”.

En 3. afdeling består af 6 mindre huse, som ligger i parken, indenfor opholdsstedets område.

Husene er til de ældste, som skal træne at bo selv.

 

Fælles lokaler

Der er derudover store, dejlige rum til mangfoldige gøremål som musik, tegning og maling og det er her, vi samles til familiearrangementer. De er ligesom køkken-alrummet lyse og venlige. Brændeovnen giver ekstra hygge om vinteren og på vores terrasser har vi stablet brænde op, så det er lige til at hente ind i stuerne. I stuen er der fotos i rammer og malerier fra nogle af vores mange rejsemål rundt i verden. Det giver harmoni, ro og god energi.

 

Smuk park

Vi har en smuk park på grunden, som er på 1000 m2, med en fantastisk beliggenhed 200 meter fra Kattegat. Parken er fyldt med mange forskellige slags træer, masser af roser, rhododendron fra Himalaya og meget andet, der skal passes og plejes.

Vi har udendørs sportsbaner, bålsted, bålhytte, højbede, frugtbuske og mere end 200 æble– og pæretræer.

 

 

Fakta om opholdsstedet

  • 10 minutters gang til centrum af Bogense
  • Åbent 365 dage om året
  • 200 m fra kysten
  • Fitness– og styrketræning i lokalt træningscenter
  • Stor park med boldbaner