Fyn rundt – ekskursioner under Covid-19


I STU- og Beskæftigelsesklassen på Bogense Heldagsskole er et af fagene ”Viden om….” og i januar/februar har overskriften været ”Fyn rundt” – hele vejen rundt.

Vi er startet i Kerteminde og af de større byer mangler vi nu kun Middelfart og Odense.
Inden afgang får eleverne udleveret et opgaveark med spørgsmål til den fynske by, som turen går til, der bliver beregnet km og undersøgt hvor mange indbyggere, der bor i byen og i kommunen, så man får et indtryk af hver af de fynske større byer. Nogle gange er de involverede blevet overrasket, fordi steder de kendte var mindre end man troede, og ukendte steder var meget større.

Så er der opgaver til hver by, hvor vi selvom man jo ikke kan komme ind nogen steder, så er der naturområder, havneområder og særlige virksomheder eller seværdigheder, man kan besøge og lære om og glæde sig til at besøge, når det bliver muligt igen.

Det har faktisk været en stor oplevelse at komme rundt og på den måde lære om Fyn på en konkret og struktureret måde og besøge steder, der ligger tæt på, men som vi aldrig har besøgt.
I støbeskeen ligger der mange ekskursioner, når det bliver forår og sommer, hvor vi kan vende tilbage og se noget af det, der skal ses, når det hele er åbent igen. Ligeledes kan det blive spændende at besøge øerne omkring Fyn.

Vi glæder os!

Flere artikler fra vores nyhedsbrev

Åbent Hus

Åbent Hus

Åbent Hus Fredag d. 24. september havde Opholdsstedet i Bogense og Bogense Heldagsskole ”Åbent Hus”, hvor vi kunne byde naboer, venner og bekendte ind til friskbrygget kaffe, the og hjemmebagte kager. De besøgende var glade for at kigge forbi og få indblik i vores...

Besøg hos Danmarks Forsorgsmuseum

Besøg hos Danmarks Forsorgsmuseum

Besøg hos Danmarks Forsorgsmuseum Torsdag d. 2. april var der ekskursion til Svendborg. Ved ankomsten fandt gruppen et hyggeligt sted ved marinaen, hvor de fik indtaget deres medbragte madpakker. Efter lidt godt at spise gik opgaven ud på at udfylde det medbragte...

Sommerprogram 2021

Sommerprogram 2021

Sommerprogram 2021 Vi har skabt et Sommerprogram 2021 med masser af aktiviteter og oplevelser i DK, både tæt på Nordfyn, men også med ture til Sønderjylland, Sjælland og rundt på Fyn. Programmet kan ses på sidste side i dette nyhedsbrev. I 6 uger har de unge på...