Skitur til Hafjell


Onsdag morgen d. 16. marts stod programmet på skitur til Hafjell Skiresort, som ligger knap 200 km nord for Oslo. Inden midnat ankom gruppen på 7 personer til Hafjell, hvor vi fik tjekket os ind på hotellet og lagde os til at sove.
Torsdag morgen tog vi til skicentret, hvor vi fik lejet ski og gjort klar til at prøve pisterne. De efterfølgende 4-5 timer var der fuld tryk på – hvor vi både faldt, fik grinet og blev bedre til at mestre teknikkerne. Vores skiinstruktør var super god til at lære fra sig og guide os.

Efter 2 spændende dage på ski, med høj fart over feltet, – også for de 3 nybegyndere – blev det tid til at vende hjemad mod Bogense.

Lørdag aften var vi tilbage i Bogense kl. 18.36 – præcis som en af pædagogerne, Mikkel, havde set det på sin GPS, da vi lørdag morgen skulle til at køre fra Hafjell!

De unge synes, at det har været en rigtig god tur, som meget gerne må gentage sig.
Som opholdssted er vi stolte over, at vores unge tog udfordringen op med at stå på ski – også dem, som prøvede det for første gang.

Der var godt humør under hele turen, en stor fornøjelse at være en del af. Tak til alle, der var med!

 

Flere artikler fra vores nyhedsbrev

Familiedage på Opholdsstedet i Bogense

Familiedage på Opholdsstedet i Bogense

Familiedage på Opholdsstedet i Bogense Her er familiedage en dybt forankret tradition, med to årlige begivenheder, en om foråret og en om efteråret, der samler både ansatte og deres familier, unge og deres familier i fællesskabets navn. Disse dage er af afgørende...

Tur til Polen – en verden til forskel

Tur til Polen – en verden til forskel

Tur til Polen - en verden til forskel Interview med Iwo Belak, pædagog på opholdsstedet i Bogense: ”Vi var 3 afsted på denne tur, to voksne og en ung. Eric, som er praktikant, Kevin og mig. Det var en fem dages tur fra den 24. marts - 29. marts 2024. Vores første stop...

Nye friser fortæller stedet kulturhistorie

Nye friser fortæller stedet kulturhistorie

Nye friser fortæller stedets kulturhistorie Under Kulturdagene den 2. og 3. juni 2023, blev der præsenteret en mangfoldighed af aktiviteter, som tiltrak mere end 400 gæster. I denne forbindelse bidrog medarbejdere og frivillige fra Bogense Heldagsskole og...