Skitur til Hafjell


Onsdag morgen d. 16. marts stod programmet på skitur til Hafjell Skiresort, som ligger knap 200 km nord for Oslo. Inden midnat ankom gruppen på 7 personer til Hafjell, hvor vi fik tjekket os ind på hotellet og lagde os til at sove.
Torsdag morgen tog vi til skicentret, hvor vi fik lejet ski og gjort klar til at prøve pisterne. De efterfølgende 4-5 timer var der fuld tryk på – hvor vi både faldt, fik grinet og blev bedre til at mestre teknikkerne. Vores skiinstruktør var super god til at lære fra sig og guide os.

Efter 2 spændende dage på ski, med høj fart over feltet, – også for de 3 nybegyndere – blev det tid til at vende hjemad mod Bogense.

Lørdag aften var vi tilbage i Bogense kl. 18.36 – præcis som en af pædagogerne, Mikkel, havde set det på sin GPS, da vi lørdag morgen skulle til at køre fra Hafjell!

De unge synes, at det har været en rigtig god tur, som meget gerne må gentage sig.
Som opholdssted er vi stolte over, at vores unge tog udfordringen op med at stå på ski – også dem, som prøvede det for første gang.

Der var godt humør under hele turen, en stor fornøjelse at være en del af. Tak til alle, der var med!

 

Flere artikler fra vores nyhedsbrev

Tæt på naturen

Tæt på naturen I parken er der boldbaner og trampolin til de aktive. Der er bålhytte og bålplads, hvor vi samles til en hyggelig stund og andre stille ”hjørner”. I alt er parken på 21.000m2 med æble – pæreplantage med mere end 200 frugttræer, en kunstig sø opdager man...

Familie- og vennedag

Familie- og vennedag

Familie- og vennedag Lørdag d. 23. april var der inviteret til Familie- og vennedag. Der var sørget for videopræsentation af skituren til Hafjell i Norge. Der var digital quiz på www.kahoot.it og sjove lege i skolens fællessal, og selvfølgelig med gode præmier....

Sommerferie-aflastning på Nordfyn 2022

Sommerferie-aflastning på Nordfyn 2022

Sommerferie-aflastning på Nordfyn 2022   Tilbuddet henvender sig til socialrådgivere og andre, som har kendskab til unge, der er udfordret, og som har brug for gode oplevelser i sommerferien. Det kan være unge, som bor hos deres egen familie, på et opholdssted...